Ervaringen van deelnemers

Key Improvement focust zich op het snel en blijvend verbeteren van uw verkoopresultaat. Om dit te realiseren trainen en coachen we commerciële medewerkers en verkoopmanagers. Hoe ze de samenwerking ervaren hebben, leest u hieronder.

Monique Houben
Monique Houben
Manager Sales

“Een professionele, gedreven en resultaatgerichte coach met veel passie en praktijkervaring “, zo heb ik Yvo leren kennen tijdens onze samenwerking bij Mediahuis Limburg. Het afgelopen jaar heeft Yvo zijn expertise gewijd aan het versterken van onze salesmedewerkers middels coaching on the job, trainingen en workshops. Ik ben onder de indruk hoe Yvo medewerkers coacht, ze ondersteunt en naar een hoger niveau tilt. Met zijn praktijkvoorbeelden en zijn energieke manier van trainen weet hij enthousiasme over te brengen op medewerkers en haalt hij het beste in mensen naar boven. Yvo is met zijn vakbekwaamheid een aanrader voor elke organisatie die wil excelleren in sales.

Raymond van Golde
Raymond van Golde
Salesmanager
 TRAINING ‘COACHEND LEIDERSCHAP’
 PERSOONLIJKE COACHING  ‘COACHEND LEIDERSCHAP’

“Yvo is om te beginnen een salesman pur sang. Indien hij met zijn professie bezig is, brengt hij dit enerzijds zeer energiek en overtuigend over, maar wellicht nog belangrijker, goed gefundeerd en in de praktijk bewezen! Kortom, hier kon ik de dag erna meteen mee aan de slag!

Het tweede aspect is Yvo’s coachingskwaliteiten; ik heb deelgenomen aan zijn ontwikkeltraject ‘Coachend Leiderschap’, bestaande uit een aantal trainingen en persoonlijke coaching sessies. Ik heb dit als uiterst prettig en leerzaam ervaren. Naast de theorie en praktijkkennis die Yvo heeft door zijn jarenlange ervaring als leidinggevende weet hij ook hier de juiste tools in te zetten voor een optimale aansturing van een salesteam. Daarnaast is Yvo als zijnde coach erg prettig om samen mee te werken en zette hij mij op de juiste manier in de juiste mindset om verschillende aspecten te leren, op te pakken en uit te proberen. Over de resultaten hiervan ben ik dan ook zeer te spreken.”

Danny Palmen
Danny Palmen
Accountmanager
 TRAINING ‘CONSULTATIVE SELLING’
 COACHING ON THE JOB  ‘CONSULTATIVE SELLING’
 WORKSHOP ‘STANDVASTIG ONDERHANDELEN’

“Ik heb Yvo leren kennen bij de door MHL georganiseerde salestrainingen die hij verzorgt. Yvo komt op mij over als een echte professional die met veel kennis van zaken, enthousiasme, passie en humor zijn trainingen geeft, waar je na afloop echt bij jezelf denkt van “hier heb ik echt iets aan gehad, hier ben ik wijzer en beter van geworden”. Ik kan Yvo dan ook echt aan een ieder aanbevelen die behoefte heeft om zichzelf nog meer te ontwikkelen en/of zijn of haar kennis te verbreden”

Kim Lemmens
Kim Lemmens
Key Accountmanager
 TRAINING ‘CONSULTATIVE SELLING’
 COACHING ON THE JOB  ‘CONSULTATIVE SELLING’
 WORKSHOP ‘STANDVASTIG ONDERHANDELEN’

“Yvo is een salestopper! Ik heb meerdere trainingen van Yvo gevolgd. Ik kan wel zeggen dat Yvo me het sales vak heeft geleerd.

Zijn aanpak is op maat en open. Zoekt u een hands on coach die uw team sales skills kan aanleren of opfrissen, dan is Yvo uw man!

Jean Horrichs
Jean Horrichs
Accountmanager
 TRAINING ‘CONSULTATIVE SELLING’
 COACHING ON THE JOB  ‘CONSULTATIVE SELLING’
 WORKSHOP ‘STANDVASTIG ONDERHANDELEN’

“Yvo beveel ik elke salesprofessional aan als coach. Ik heb Yvo met 5 verkooptrainingen, diverse coaching on the job ervaringen en 2 trainingen ‘onderhandelen’ meegemaakt.

Hij is ervaren evenals gedreven, deskundig, creatief, betrokken en heeft gevoel voor humor.  De persoonlijke aandacht en het out-of-the-box denken heb ik als prettig ervaren.

Ga de uitdaging aan en gebruik zijn breed georiënteerde kennis en kunde!”

Bram Stams
Bram Stams
Key Accountmanager
 TRAINING ‘CONSULTATIVE SELLING’
 WORKSHOP  ‘STANDVASTIG ONDERHANDELEN’

“Yvo is een salesman in hart en nieren. Hij beheerst het vak tot in detail en heeft er zijn motto van gemaakt anderen ook beter te maken. Ik ken hem persoonlijk als collega bij voorheen Media Groep Limburg en later als trainer van Key Improvement. Tijdens de recente training die ik van hem heb mogen ontvangen respecteert hij iedere cursist op zijn/haar eigen niveau en probeert hij eenieder in stapjes beter te maken. Het zit ‘m vaak in details en die ziet hij. Praktijkvoorbeelden en metaforen gebruikt hij daarbij graag waardoor trainingen ook lekker levendig blijven. Kortom: wil je je salesmensen of jezelf verbeteren in de sales, Yvo is een aanrader!”

Cyriel Hendrix
Cyriel Hendrix
Key Accountmanager
 TRAINING ‘CONSULTATIVE SELLING’

“Trainen met veel diepgang, interactie en persoonlijke begeleiding, die toegepast kan worden op de praktijk. De trainingen zijn persoonlijk, professioneel en gericht op resultaat”

Kim Nafzger
Kim Nafzger
Salesmanager
 TRAINING ‘CONSULTATIVE SELLING’
 TRAINING ‘COACHEND LEIDERSCHAP’
 PERSOONLIJK COACHINGSTRAJECT ‘JOB COACHING’
 WORKSHOP ‘ONDERHANDELEN’

“Yvo is gedreven, enthousiast en communicatief zeer sterk. Vanuit zijn jarenlange praktijkervaring als leidinggevende heeft Yvo een zeer effectieve en eigen stijl van trainen en coachen ontwikkeld. Zowel tijdens individuele, als groepstrajecten, weet hij de kern van de zaak te benoemen en je praktijkgerichte adviezen mee te geven. Zijn gedrevenheid en enthousiasme tijdens de trainingen en coachingstrajecten zijn aanstekelijk en maken samenwerken met hem heel plezierig.”

Roger Prevaes
Roger Prevaes
Accountmanager
 TRAINING ‘CONSULTATIVE SELLING’
 COACHIN ON THE JOB  ‘CONSULTATIVE SELLING’
 WORKSHOP ‘ONDERHANDELEN’

“Ik heb Yvo in eerste instantie in 2012 als mijn leidinggevende leren kennen.
Niet veel later, nl. van 2013 tot 2017, zijn we intensiever gaan samenwerken. In deze periode kreeg ik de rol van teamcoach toebedeeld, over een accountmanagement team Zuid Limburg. Ik heb Yvo als zeer vakkundig ervaren, hij kent de fijne kneepjes van het vak als geen ander, zowel op Commercieel als Leidinggevend vlak. In zijn huidige rol als trainer/coach van zijn bedrijf Key Improvement, ervaar ik Yvo als zeer gedreven, vakkundig en plezierig in de omgang. Dit maakt dat de trainingen prettig verlopen en als zeer toegankelijk ervaren worden.”

Sander Stultjens
Sander Stultjens
Accountmanager
 TRAINING ‘CONSULTATIVE SELLING’
 COACHING ON THE JOB ‘CONSULTATIVE SELLING’
 WORKSHOPS ‘STANDVASTIG ONDERHANDELEN’

“Met de praktijkgerichte aanpak heeft Key Improvement mij geholpen om het effect van mijn verkoopgesprekken te vergroten. Kennis van zaken en de professionele manier van trainen hebben ervoor gezorgd dat ik op een hoger niveau ben gekomen. Ik heb in de spiegel leren kijken en het heeft mijn horizon doen verbreden. Niet alleen ik en mijn werkgever maar ook mijn klanten plukken hier de vruchten van.

Tijdens de trainingen leer je hoe je met het toepassen van effectieve methodes en vraagstellingen essentiële informatie naar boven haalt bij de klant. Deze informatie is nodig om tot een voorstel te komen dat perfect aansluit bij de behoeften van de klant.

Hierdoor ontstaat een optimale vertrouwensband met mijn klanten, waardoor er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.