Trainingen van Steyn&Allberg

De trainingen van Steyn&Allberg zijn gericht op een positieve gedragsveranderingen van medewerkers op het gebied van commercie, communicatie en management. De trainingen hebben als doel uit ieder talent het maximale resultaat halen!

plusaanpak gaat een stap verder

De wereld verandert en wij moeten mee veranderen. De snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden is de laatste jaren ongekend. Het is de taak van directies en management om dit proces goed aan te sturen terwijl de ambities en commerciële doelstellingen centraal staan. Een enorme uitdaging. Daarom heeft Steyn&Allberg de plusaanpak ontwikkeld. Aan elke training die wij organiseren hebben wij een extra onderdeel toegevoegd: procesmanagement. De trainingen van Steyn&Allberg ervaren betekent uw medewerkers duurzaam ontwikkelen in commerciële-, communicatieve- en managementvaardigheden en dat wij parallel hieraan het management adviseren over het creëren van de juiste structuren en uitgangspunten.

Met onze branchegerichte aanpak komen wij eerder tot de kern

Steyn&Allberg heeft zich verdiept in diverse branches. Daardoor weten wij wat er speelt binnen uw branche. Wij kennen de problematiek en de aandachtspunten waarmee u te maken heeft. Dit maakt onze oplossing effectiever: wij hebben de antwoorden reeds geformuleerd en weten welke stappen u het beste kunt zetten om effectief te kunnen anticiperen op veranderingen binnen uw branche. Kijk hier voor een overzicht van onze branchespecialisaties.

wilt u de lat omhoog leggen?

Wilt u weten hoe u innovaties kunt toepassen in uw situatie? Hoe u uw bedrijf van de ‘ja-maar’ cultuur kunt afhelpen? Wilt u weten waar u staat of hoe u uw kwaliteiten optimaal kunt benutten? Wilt u de lat omhoog leggen? Wij koppelen uw organisatiedoelstellingen aan de persoonlijke doelstellingen van uw medewerkers en uw management en bouwen samen met u aan een beter klimaat voor resultaat.

Meer informatie over de traingsprogramma’s van Steyn&Allberg vindt u hier.

Wilt u meer weten?

Bel: 06-539 00 994

Of vul het contactformulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

[contact-form-7 id=”226″]