Verkooptrainingen

Verkopen volgens een effectieve gespreksstructuur levert grote winst in effectiviteit op

Uw verkopers verkopen nog niet volgens een verkoopgespreksstructuur? Of ze werken wel via een bepaalde structuur, maar deze is niet succesvol? Met ons unieke, op de praktijk gerichte trainingsprogramma’s kunnen we u ondersteunen om de verkoopgespreksstructuur als een 2e natuur te integreren binnen de marktbewerking van uw verkopers.

Trainen met oog voor individuele valkuilen en sterkten

Tijdens onze groepsgerichte trainingen leveren we maatwerk op individueel niveau. Dit doen we door het opstellen van persoonlijke profielen, die inzicht geven in individuele valkuilen en sterkten om als verkoper te excelleren

Rendement van het trainingsprogramma maximaliseren met salescoaching

Elk trainingsprogramma kan opgevolgd worden met salescoaching,in de vorm van ‘coaching on the job’. Met het ‘coachen on the job’ worden de vaardigheden die tijdens de trainingen aangeleerd zijn, onder begeleiding van een ervaren coach, uitgevoerd in de praktijk.  In deze fase worden de vaardigheden ingeslepen in de automatismen van de verkopers en wordt de daadwerkelijke gedragsverandering geborgd.

Nog geen optimale verkoopgespreksstructuur?

We zijn als geen ander in staat om op basis van een diepgaande analyse te adviseren over de meest optimale verkoopgespreksstructuur voor uw organisatie.

Ik kom graag in gesprek.

Om in gesprek te komen, laat u slechts uw gegevens achter.
De eerste stap naar snelle en blijvende verbetering van uw verkoopresultaat is gezet.

Ik heb het Privacy Statement gelezen over contactaanvragen en ga akkoord.
         (Hier kunt u ons Privacy Statement lezen)