Aurelia Blom


06 21 26 06 03  | aurelia@keyimprovement.nl

“Hoe je het beleeft, is hoe je het onthoudt”    

Aurelia is een creatieveling die altijd met je meedenkt en daar vervolgens naar handelt. Accuraat, met kennis, passie én enthousiasme.

Ze wordt oprecht blij van afwisseling in taken en ze voelt zich trots als ze ondernemers ziet groeien mede dankzij haar ondersteuning

EXPERTISE GEBIEDEN

  • Hospitality / Gastvrijheid
  • Hotel- en Event management
  • Virtuele ondersteuning

ACCREDITATIES

  • Hotel- en eventmanagement
  • Office management
  • Virtual Assistant
  • Practitioner Neuro Linguïstisch Programmeren

LINKEDIN

ACHTERGROND

Aurelia is een professional met meer dan 25 jaar werkervaring in de horeca, waarvan 5 jaar als back-office/ sales coördinator.

In de loop der jaren heeft zij ontdekt dat haar grootste passie ligt in het ondersteunen en helpen van mensen. Na het succesvol afronden van diverse opleidingen, waaronder Horeca en Secretarieel, realiseerde ze zich dat ze er bijzonder veel voldoening uit haalt om drukbezette ondernemers te ondersteunen door taken van hen over te nemen. Dit inzicht leidde tot de beslissing om een aanvullende opleiding tot virtual assistant te volgen. Tijdens deze opleiding besloot zij zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en als zelfstandige verder te gaan als hospitality consultant.

Sinds maart 2023 is ze als coördinator verbonden aan Key Improvement.

PASSIE

De reis van Aurelia begon in de wereld van dienstverlening, waar ze de waarde ontdekte van persoonlijke aandacht en oprechte interesse in de behoeften van anderen.

Gedurende haar carrière is ze blijven leren en groeien, wat uiteindelijk leidde tot de specialisatie als hospitality consultant. Ze merkte dat ze een unieke vaardigheid had om problemen te identificeren en praktische oplossingen te bieden die de klanttevredenheid verbeteren. Haar passie voor gastvrijheid leidde haar ertoe om ondernemers te helpen dezelfde hoogwaardige ervaringen aan hun klanten te bieden.

In haar vrije tijd geniet ze van de gezelschap van haar partner Raymond en hun twee kinderen, Kemen en Leire. Daarnaast geeft ze trainingen in dansmarieke- en showdans en is ze een actieve vrijwilliger bij de jeugdvereniging in het dorp.

Kennismaken met Aurelia?

Als u hieronder uw contactgegevens invult, dan neemt Aurelia zo snel mogelijk contact met u op:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam