Diana van Bakel


06 24 33 00 26  | diana@keyimprovement.nl

“Wendbare bedrijven geloven in de kracht van elk menselijk individu, met haar unieke kwaliteiten”

Diana heeft van jongs af aan oprechte interesse in andere mensen, Professioneel vertaald ze deze interesse naar het objectiveren van drijfveren van medewerkers, en hoe ze deze kunnen inzetten om te excelleren in hun werk. Organisaties waar Diana mee samenwerkt profiteren van ruim 30 jaar werkervaring op het gebied van personeelsmanagement,  Eerlijkheid, betrouwbaarheid, loyaal en gepassioneerd over het HR vak zijn kenmerkende waarden van Diana. “Een personeelsbeleid kan niet zonder heldere bedrijfsdoelstellingen, potentieel van bedrijf en medewerkers blijft onbenut zonder personeelsbeleid”

EXPERTISE GEBIEDEN

 • Vormgeven van een strategische personeelsplanning
 • Opbouwen van personeelsdossiers
 • Opzetten van een introductiebeleid
 • Opleiden en ontwikkelen van medewerkers
 • Ontwikkelen programma’s rondom duurzame inzetbaarheid
 • vormgeven van werving- en selectie
 • inrichten van de gesprekkencyclus

ACCREDITATIES

 • DISC Certified

LINKEDIN

ACHTERGROND

Tot 2014 heeft Diana bij diverse organisaties ervaring opgedaan in verschillende HR functies. Ze vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als in haar vak. Duurzaamheid, professionaliteit én authenticiteit vind Diana heel belangrijk. Tegelijkertijd is ze ook zeker in voor een grap en een grol.

Met ruim 30 jaar werkervaring op het gebied van personeelsmanagement is Diana een waardevolle Partner van Key Improvement. Daarnaast zet ze haar ervaring in binnen haar eigen bedrijf: SPINT

Sinds 2021 is ze als gewaardeerd Partner verbonden aan Key Improvement.

PASSIE

Diana heeft naast haar interesse in andere mensen een liefde voor katten. Met haar Maine Coons heeft een sterke band. Ze geven haar de rust, die soms ook nodig is in de dynamiek van het leven.

De meeste uitdaging vindt ze in het samen met MKB ondernemers vormgeven en opzetten van hun personeelsbeleid op basis van hun bedrijfsdoelstellingen..

Haar credo: ‘Nothing is impossible, the word itself says I’m possible”, onderstreept haar geloof in de kracht van de mens.

Kennismaken met Diana?

Als u hieronder uw contactgegevens invult, dan neemt Diana zo snel mogelijk contact met u op:

  Ik heb het Privacy Statement over contactaanvragen gelezen en ik ga akkoord
        (Hier kunt u ons Privacy Statement lezen)