Froukje Wieberdink


06 13 18 17 09 | Froukje@keyimprovement.nl

“Waarom doen we dingen zoals we ze doen en hoe kunnen we daar de regie over nemen?”    

Froukje heeft een grote nieuwsgierigheid voor de mens achter de mens en weet met haar empathische houding en persoonlijkheid makkelijk vertrouwen op te bouwen en de verbinding te leggen om zowel individu en teams in beweging te brengen en daarmee positieve veranderingen te creëren die in lijn liggen met de bedrijfs wensen en doelen en zodat iedere individu meer in zijn/haar eigen kracht staat.

EXPERTISE GEBIEDEN

  • Individuele coaching voor persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Coaching en begeleiding van groepen
  • Coaching Persoonlijk Leiderschap
  • Coaching leiderschapsontwikkeling Procesoptimalisatie

ACCREDITATIES

  • NLP Master Coach
  • Gecertificeerd Happy at work Coach

LINKEDIN

ACHTERGROND

Na haar HBO studie International Business and Languages werkte Froukje jarenlang in de financiële dienstverlening binnen het Zwitserse bedrijfsleven als Manager Client Administration. Ze was verantwoordelijk voor een team van vier medewerkers en de gehele backoffice en communicatie. In deze jaren heeft zij een grote bijdrage geleverd aan de digitale- en fysieke ontwikkeling van een snelgroeiende organisatie.

In combinatie met twee jonge kinderen die veel medische aandacht nodig hadden raakte Froukje burn-out. “Een cadeautje” zegt ze zelf achteraf. Deze ervaring daagde haar uit, maar het was tegelijkertijd een uitnodiging naar een nieuwe weg. Ze ontdekte haar ware talenten, passie voor persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelde een grote interesse voor psychologie.

In 2018 ging Froukje verder als ondernemer en volgde verschillende trainingen en opleidingen. Ze werkte als sparringpartner en businesscoach voor ondernemers en inmiddels als leiderschapscoach en mentor voor ondernemers en professionals die door willen groeien. https://www.froukjewieberdink.nl/

Froukje gelooft erin dat persoonlijk leiderschap de sleutel is naar groei en verandering. Het vergroten van bewustwording, zelfkennis, veerkracht en zelfleiderschap is daarin cruciaal om met focus en zelfvertrouwen potentieel en waarde optimaal te kunnen benutten.

Sinds eind 2023 is ze als Partner verbonden aan Key Improvement

PASSIE

Froukje’s passie voor persoonlijke groei trekt zich door in haar vrije tijd. Ze is altijd bezig met ontwikkelen en haar drive en doorzettingsvermogen om alles uit het leven te halen en eigenaarschap te nemen over haar ontwikkeling leeft ze voort. Froukje woont samen met haar twee jongens van 9 en 12 in Maastricht. Verder heeft ze nog een grote passie voor haar twee paarden die tevens haar persoonlijke spiegels zijn.

In beweging blijven en alles wat ze leert tegelijkertijd mogen doorgeven aan anderen is waar Froukje de meeste energie van krijgt. Werken voelt niet meer als werken als je kunt doen wat je het allerliefste doet.

Haar credo: De regie naar verandering ligt in je eigen handen. Je leert elke dag. Het verschil zit niet in de grote van de lessen, maar wat je er mee doet.

Kennismaken met Froukje?

Als u hieronder uw contactgegevens invult, dan neemt Froukje zo snel mogelijk contact met u op:

    Ik heb het Privacy Statement over contactaanvragen gelezen en ik ga akkoord
          (Hier kunt u ons Privacy Statement lezen)