Yvonne Keulen


06 11600582   | yvonne@keyimprovement.nl

“Gebruik visualisatie om prestaties te vergemakkelijken. Wanneer je succes in je hoofd ziet door je voor te stellen hoe de prestatie die je nastreeft eruitziet en voelt, moedig je de rest van je lichamelijke geestelijke capaciteiten sterk aan om te volgen.”

Hoe we ons presenteren speelt een grote rol bij de 1e indruk die iemand van ons krijgt. Een gelikte website, mooie bedrijfsbrochure en met veel zorg ontworpen visitekaartjes missen hun doel als we onszelf niet goed presenteren. Yvonne gelooft dat je alleen kunt stralen als je dat van binnenuit voelt. Wanneer je succes in je hoofd ziet, moedig je de rest van je lichaam sterk aan om te volgen.

EXPERTISE GEBIEDEN

  • Office management
  • Styling

ACCREDITATIES

  • Stijlconsulente
  • Kleurconsulente

LINKEDIN

ACHTERGROND

Na haar afstuderen in 2007 aan de Pabo is Yvonne aan de slag gegaan als leerkracht. Alhoewel er in die tijd een tekort aan leerkrachten was, kwam ze al snel tot de conclusie dat de vervangerspool geen toekomstperspectief bracht. Om die reden startte ze in 2011 als zzp’er. Ze opende een eigen zaak in Meerssen: Style by Yv’s. Een Trendjuwelier voor hem en haar waar ze 9 jaar met plezier iedere dag haar klanten kon voorzien van heerlijke snuisterijen. Daarnaast ondersteunde ze haar partner Yvo bij administratieve taken.

Na de geboorte van hun zoon Jaymes, besloot ze om minder én vanuit huis te gaan werken. In haar werkruimte aan huis geeft ze workshops op het gebied van persoonlijke styling én heeft ze ook nog een bedrijf in netwerkmarketing.

PASSIE

Yvonne haar passie is voeding/ vitaliteit en personal branding. Naast dat ze persoonlijke begeleiding geeft op het gebied van voeding, is ze als partner van Yvo en moeder van Jaymes vooral druk met het organiseren, opvangen en reilen en zeilen van het gezin. Gelukkig is ze door haar werk flexibel en kan ze inspringen op de momenten waar dit nodig is.

Goed voor haarzelf zorgen doet ze door 3x per week te sporten en op haar voeding te letten. Een leven in Spanje zou niet verkeerd zijn, want haar liefde gaat uit naar de zon, zee en voetjes in het zand. Ze kan enorm genieten van de zon, muziek, dansen en heerlijk uiteten.

Haar droom is om te wonen in een opgeknapte industriële woonboerderij waarin oude elementen te zien zijn. Daar hoort natuurlijk een tuin bij met een grote oude boom. Ze kan urenlang turen naar de zonsondergang.

Kennismaken met Yvonne?

Als u hieronder uw contactgegevens invult, dan neemt Yvonne zo snel mogelijk contact met u op:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam