WORKSHOPS

Wilt u in een compacte sessie met veel interactie en inbreng uit eigen praktijk een ontwikkelresultaat met impact behalen? Dan is een workshop een perfecte keuze!

AANPAK

Gedurende een halve of hele dag gaat u intensief aan de slag met een specifiek onderdeel binnen verkoop of verkoopmanagement. U kunt de dag na de workshop direct het geleerde toepassen in uw eigen praktijk én substantieel betere resultaten boeken!

Klik op onderstaande workshops voor meer informatie en de eerstvolgende data.
Onderhandelen kopers regelmatig met u over de prijs? Weet u dat u dit waarschijnlijk zelf veroorzaakt? Wilt u weten hoe u prijsonderhandeling kunt voorkomen en indien dit zich toch voordoet, u toch een zo groot mogelijke marge kunt behouden?
Het overkomt u wel eens dat u een order misloopt en u het gevoel heeft dat de klant een oneigenlijk bezwaar gebruikt? Waarschijnlijk heeft u niet voldoende een ‘klik’ kunnen maken de klant. Wilt u geen enkele deal meer mislopen omdat u geen ‘klik’ heeft weten te maken, dan is de Workshop Vertrouwen & Gunning perfect voor u!

WORKSHOP PROSPECTIE

VOOR VERKOPERS
U richt zich liever op bestaande klanten en doet niet of nauwelijks aan prospectie? U laat hierdoor gederangeerd omzetkansen liggen. Met onze prospectie methode heeft u een constante stroom aan nieuwe klanten, een constant gevulde ‘pipeline’ en daardoor een aanzienlijk groter omzetpotentieel.

Naast workshops bieden we ook:

Maatwerk trainingen, coaching en advies

Nieuwsgierig naar onze beproefde aanpak? Onze SPAR Result® 
methode waarborgt een optimaal verbeterresultaat.

Weten welk verkooppotentieel u onbenut laat?

GRATIS PRESCAN