ROXANNA NOORDHOORN


06 15 26 02 75 | roxanna@keyimprovement.nl

“Waar persoonlijke doelen samensmelten met team- en organisatiedoelen, wordt de grootste toegevoegde waarde geleverd als professional en als mens vanuit passie en met plezier

Roxanna Noordhoorn wist al op jonge leeftijd dat ze een passie had voor de menselijke maat in een zakelijke setting. Als communicatie- en marketingprofessional kon ze na het behalen van haar studies haar creativiteit kwijt in het ontwikkelen van onder andere productlanceringen en marketingcampagnes. Als trainer en coach begeleid ze nu professionals om hun kwaliteiten te ontdekken en optimaal in te zetten, zodat nieuw verworven vaardigheden bijdragen aan het behalen van doelen. Deze ervaringen vullen elkaar optimaal aan, want waar persoonlijke doelen samensmelten met team- en organisatiedoelen wordt de grootste toegevoegde waarde geleverd als professional en als mens vanuit passie en met plezier.

EXPERTISE GEBIEDEN

  • Coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
  • Gedragsanalyse en -verandering
  • Coaching en training op het gebied van communicatieve en leiderschapsvaardigheden
  • Ontwikkelen van passende trainingsprogramma’s
  • Begeleiden van verandertrajecten

ACCREDITATIES

  • DISC Certified trainer
  • NLP Trainer

LINKEDIN

ACHTERGROND

Na het behalen van de bachelor Commerciële Economie vervolgde Roxanna haar studie aan de Universiteit in Tilburg om daar haar master Strategisch Management te behalen. In de opvolgende jaren heeft ze het genoegen gehad om binnen verschillende marketing- en communicatiefunctie in de keuken van verscheidene (internationale) bedrijven te kijken en ervaring op te doen.

Vanaf 2019 besloot ze haar eigen bedrijf Bosses coaching te starten. Hiermee verdiept ze zich meer op het gebied van coaching en trainingen en volgde o.a. verschillende coach, NLP en systemische opleidingen met als doel alle kennis en vaardigheden te combineren om organisaties te faciliteren in het opleiden van zelfbewuste, vaardige en impactvolle professionals die het verschil maken in hun team.

Sinds 2023 is ze als gewaardeerd Partner verbonden aan Key Improvement.

PASSIE

De passie voor verbinden, b(l)oeien en groeien loopt als een rode draad door alles wat Roxanna doet, zowel in haar carrière alsook in haar privéleven. Diversiteit en afwisseling zijn daarbij sleutelwoorden aangevuld door een grote portie energie en drive.

Het leggen van verbanden en verbindingen tussen theorie, praktijk en mensen maken haar enthousiast. Daarnaast vindt ze het ook belangrijk om haar eigen (vak)kennis op peil te houden vanuit de overtuiging dat je niemand verder kan brengen dan jezelf bent.

Haar credo: “Doe meer van wat je goed doet, zo word je alleen maar beter én gelukkiger

Kennismaken met Roxanna?

Als u hieronder uw contactgegevens invult, dan neemt Roxanna zo snel mogelijk contact met u op:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam